LVT Pasohlávky 3.7-10.7.2010

10.07.2010 22:15

Místo naší tradiční turistické dovolené na Slovensku jsme zvolili pro Barťu zajímavější akci - LVT v Pasohlávkách, zaměřené na agility, ale i na další psí sporty. Budeme u vody, tak i při horkých dnech se budeme mít možnost ochladit  :-)  Více viz odkaz:

V Pasohlávkách jsme se zúčastnili našeho prvního LVT pod "vedením" Moniky Vosykové zaměřeného na agility. Mohli jsme si v přihlášce vybrat i další psí sporty, které bychom si chtěli na táboře procvičit. Jenže další sporty se nekonaly. Lépe řečeno, párkrát bylo dogfrisbee, ale to se nás pár sešlo, co si to chtělo vyzkoušet. Odborný lektor chyběl. Přesto moc děkuji Anetce, že si nás vzala na starost. Z celého tábora jsem byla od počátku do konce značně rozladěná. Monika nezvládala organizaci, nepřišla ve smluvenou dobu na trénink, dopolední tréninky, když byly, tak začínaly kolem poledne, se zpožděními,... V týdnu panovaly přes den tropická vedra, tak jsme chtěli tyto tréninky hned ráno, ale Monika přišla na 8 hodin jen jednou. Dříve než v deset že prostě nezačíná. Hned v prvních dnech a po prvních zkušenostech odjela snad polovina lidí. Metodické vedení se mi rovněž nelíbilo. Dospělí psi běhali celý týden jen docela dlouhé parkúry, žádná metodika nácviku určitých pasáží, situací. Nám, štěňátkům, ukázala základní vedení. To se mi líbilo, až na nějaké názorové rozpory, např. jak dlouho chtít po čtyřměsíčním štěněti, aby v pravé poledne "fungovalo" na parkúru a ještě ho to bavilo.

No, první LVT máme za sebou. Až budeme někdy vybírat další LVT, zkusím si najít co nejvíce referencí o pořádajícím. Na tento LVT jsme se přihlásili až po uzávěrce na poslední chvíli a nějak jsem si naivně myslela, že když jsem tuto akci našla na stránkách klubu agility, že je to určitě dobrá kvalitní akce. Chybami se člověk učí  :-)

foto z LVT

 

Kontakt

Bordercollie-tovacov

Ing. Coufalíková Marcela
Zvolenov 588
Tovačov 751 01

(+420) 724 734 160