Společné cvičení Stránská skála, 2.3.2014

02.03.2014 20:22

Udělali jsme si parádní neděli! Se Soňou, Alešem, Marci, Peťkou a Dášou. Dopedne jsme pocvičili hledání v jeskyni ve Stránské skále, potom jsme si dali parádní oběd a vše jsme zakončili plošným vyhledáváním u Ergonu.

Jeskyň to byla šikovná. Měla několik chodeb, tmu,...  :-) S šikovnými figuranty a zkušeným dohledem nad našim počínáním nám to jakž takž šlo. Něco se dařilo lépe, něco hůř.

Barťa moc pěkně hledal nosánkem, jen mu stále chybí dostatek motivace pro delší hledání.

Berry běhal, běhal, jako vždy, ale nosánek moc aktivně nezapojoval.

Klasika.

Bylo moc dobře, že figuranti byli skvělí a že jsme byli pod dozorem Soničky.

V poledne jsme si zajeli na oběd do restaurace Havana. Připadala jsem si jako ten největší buran... Uff!!! Na stole už byly připraveny příbory ve dvou řadách. Ještě že jsem viděla Pretty woman a pamatovala si, že se příbory berou od vnější strany... :-)  Výběr jídla, to bylo další vzrůšo. Názvy jsem neuměla ani přečíst, spoustu ingrediencí jsem vůbec neznala... Vybrala jsem si masíčko s ananasem, medovým přelivem a americkými bramborami. Páááni! To byla mňamka! Nikdy jsem nejedla pocukrované brambory s něcím takovým! Bylo to tak strašně moc dobréééé!!!

Odpoledne jsme pocvičili plochy u Ergonu. Barťa zvládnul naprosto úžasně dva rozbíhající se figuranty a bylo to tak pěkné, že jsme mu už nic dalšího nedali, aby ukončení zůstalo tak vydařené.

Berry moc nezaválel. Taky měl dva figuranty, ale běhal, běhal a Dášu míjel a míjel. Nepoužíval nos. Musíme se vrátit s Berrouškem do školky, aby zase začal nosánek používat. Taky by mu pomohlo hledání v uzavřených nebo ohraničených prostorech.

Při cvičení se pěkně ukázaly silné i slabé stránky Barti, Berruš i moje. Můžeme se na to v budoucnu zaměřit.

Moc si vážím toho, že jsme mohli cvičit pod odborným vedením a s parádními figuranty a lidičkami vůbec.

Byla to skvělá neděle!!! Díky!!!

foto Marcely Rezkové zde

foto Soni Šabacké zde

 

Kontakt

Bordercollie-tovacov

Ing. Coufalíková Marcela
Zvolenov 588
Tovačov 751 01

(+420) 724 734 160